Maternitatea Nova Vita

Nașterea copilului tău este un moment important în viața familiei, de aceea Nova Vita are grijă ca tu să te bucuri de el cum se cuvine.   

Maternitatea Nova Vita este prima maternitate privată din județul Mureș și este dotată cu aparatură de ultimă generație în domeniu. Dar dincolo de importanța ultimelor descoperiri în domeniul echipamentelor medicale, siguranța și profesionalismul Maternității Nova Vita sunt oferite de o echipă formată din 3 medici specialiști si 1 medic primar in obstetrica – ginecologie, 3 medici specialisti in neonatologie si 1 medic pediatru, precum și un număr însemnat de colaboratori (medici, asistente) pregătiți pentru a fi lângă tine la acest eveniment special.  

Camera de consultații ginecologice a Maternității Nova Vita este dotată cu aparat ecograf 2D, 3D și 4D, astfel putând fi urmărită dezvoltarea fătului în toate etapele sale.  

Drumul mamei către sala de naștere trece prin salonul de internare, salonul de pretravaliu și cel de consultații preoperatorii. Maternitatea Nova Vita beneficiază de două săli de naștere, o sala de naștere prin cezariană si un salon post-operator. La acestea se adaugă salonul de resuscitare nou-născuți, salonul pentru normo-ponderali si cabinetul de neonatologie.  

În cadrul Maternității Nova Vita, tatăl copilului poate asista la naștere, dar dacă acesta alege să nu participe la eveniment, poate aștepta în salonul special amenajat cu tv. 

Perioada de recuperare a mamei este realizată în saloanele special amenajate cu un pat, televizor, internet, telefon, baie proprie, masa de infasat copil și cu toate dotările necesare unui nivel superior de confort.  

Ca noutate, Maternitatea Nova Vita oferă posibilitatea unui însoțitor (soț, părinte, rudă, etc.) de a fi împreună cu proaspăta mămică în perioada de recuperare post-natală în cadrul unui salon special amenajat cu două paturi. 

Menționăm că în pachetul de servicii medicale oferit de Maternitatea Nova Vita în cazul nașterilor sunt cuprinse toate lucrurile necesare unei proaspete mamici (cămăși de schimb, materiale sanitare, prosoape, produse pentru întreținerea igienei, pampers pt. copil).

Pentru orice nou-născut primul pas în viață este extrem de important. Acum ai posibilitatea de a oferi copilului tău dreptul de a-și începe viața așa cum se cuvine, la Maternitatea Nova Vita.

Vizitează alte săli și saloane

Salon cu 1 pat
salon cu 2 paturi
Sala internare și pregătire gravide
Sala travaliu și expulzie
Bloc operator cezariene
Terapie intensivă nou-născuți